since 2009

Ποιοί Είμαστε

Το 2009 δύο Τεχνολόγοι Γραφικών Τεχνών του τμήματος Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας δημιούργησαν την Bitmap με σκοπό να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε νέο, σύγχρονο εξόπλισμό και να δώσουν λύσεις σε κάθε εκτυπωτική ανάγκη με συνέπεια και ουσία.
Σήμερα, με την κατάλληλη εμπειρία και έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, εξυπηρετούμε με επιτυχία τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Το 2019 η εταιρεία μετακόμισε σε ιδιόκτητες, νέες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην καρδιά του Χαλανδρίου ( Μιλτιάδου 9, Χαλάνδρι ) με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας!
Έχουμε τις γνώσεις, την υποδομή και πάνω απ’ όλα την διάθεση να προσφέουμε υπηρεσίες και εκτυπωτικά προϊόντα σε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της αγοράς. Αναζητούμε πελάτες που αναζητούν την ποιότητα, την συνέπεια και την λεπτομέρεια σε κάθε τους εργασία. Από το 2009 μέχρι και σήμερα πορευόμαστε με τις ίδιες αξίες και είμαστε έτοιμοι να γίνουμε ο συνεργάτης σας στο παρόν και κυρίως για το μέλλον.

Οι υποδομές

[Κάνοντας την ιδέα, πράξη]

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από 3 επίπεδα στα οποία λειτουργεί τμήμα Δημιουργικού & Προεκτύπωσης, τμήμα Παραγωγής, τμήμα Μετεκτύπωσης και Περατώσεων καθώς και τμήμα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους (largeformat). Ο πλήρης, ιδιόκτητος μηχανολογικός εξοπλισμός μας επιτρέπει να προσφέρουμε λύσεις σε όλο το φάσμα των γραφικών τεχνών και της επιγραφοποιϊας με ταχύτητα, συνέπεια και προσιτές τιμές. Διατηρώντας υψηλά τον πήχη της ποιότητας, επενδύουμε συνεχώς σε νέο εξοπλισμό αλλά και σε γνώσεις, για να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας. Στον χώρο μας θα βρείτε δεκάδες ετοιμοπαράδοτα χαρτιά, φάκελα πολυτελείας, υλικά εκτύπωσης, συστήματα προβολής και αξεσουάρ σήμανσης καθώς και ένα ευγενικό προσωπικό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Σχεδιάζουμε με στόχο να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη μας. Μια ιδιαίτερα κοστοβόρα εκτύπωση βλάπτει πάντοτε την εμπορική διαδρομή & επιτυχία ενός εντύπου.

Πρωτοτυπία

Μία νέα, διαφορετική ιδέα που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, έχοντας τον δυναμισμό & την αρμονία που απαιτείται για να πετύχει τον στόχο της χωρίς να αγγίζει την υπερβολή.

Επικοινωνιακή λειτουργία

Κάθε λογότυπο, έντυπο, ή επιγραφή οφείλει με τον σωστό συνδυασμό τυπογραφικών στοιχείων να πετυχαίνει τον αρχικό του σκοπό:
Να μεταφέρει το μήνυμα στον πελάτη σας.

Αναγνωρισιμότητα

Η ικανότητα απομνημνόνευσης από τον δέκτη – καταναλωτή ενός λογοτύπου, ενός σλόγκαν ή μιας εταιρικής ταυτότητας αποτελεί πρωταρχικό σκοπό για την εμπορική επιτυχία μιας επιχείρησης.

Άριστο εκτυπωτικό αποτέλεσμα

Η γραφιστική μελέτη και επιμέλεια οποιασδήποτε εφαρμογής, οφείλει να λαμβάνει υπόψιν της τις εκτυπωτικές ιδιαιτερότητες και να υλοποιείται με τις κατάλληλες προδιαγραφές, έτσι ώστε να μας προσφέρει πάντοτε ένα τελικό προϊόν άριστης ποιότητας.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Στο χώρο των Γραφικών Τεχνών!
ΝΕΕΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Τεράστια γκάμα χαρτιών και υλικών για να επιλέξετε!
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Δυνατότητα εκτύπωσης δοκιμίου για έλεγχο των χρωμάτων!
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
Τυπώνουμε στις δικές μας μηχανές χωρίς μεσάζοντες!
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Ταχύτατη εξυπηρέτηση και συνέπεια ακόμα και σε στενά deadlines!
Previous slide
Next slide