Όροι και Προϋποθέσεις

Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις για την χρήση του ιστότοπου καθώς και την αγορά προϊόντων μέσω αυτού.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Ο παρών ιστότοπος είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας “Αποστολάκης Ι. – Μούρτζινος Ν. Ο.Ε.” με τον διακριτικό τίτλο “Bitmap” και στο εξής θα αναφέρεται ως “Bitmap”. Όλο το γραφικό περιβάλλον καθώς και οι φωτογραφίες, τα λογότυπα, τα κείμενα και όποια άλλα χαρακτηριστικά αποτελούν μέρος της σελίδας είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναδημοσίευση ή τροποποίηση τους χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρείας. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη εάν το υλικό που λαμβάνει απο τους πελάτες της δεν είναι νομίμως αποκτηθέν ή πνευματική ιδιοκτησία του πελάτη με τον οποίο συναλλασόμεθα.

Τροποποίηση Όρων

Ο παρών ιστότοπος και η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο “Bitmap” διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή/και τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις ανάλογα με τις ανάγκες της ενώ έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες του ιστότοπου για τις αλλαγές μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα.

Πληροφορίες Προϊόντων

Ο παρών ιστότοπος και η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο “Bitmap” δεσμεύεται για την εγκυρότητα των πληροφορίων που δίνονται στις υποσελίδες των προϊόντων καθώς και για τα ακριβή χαρακτηριστικά τους όπως αυτά παρουσιάζονται. Δεν δεσμεύεται για το περιεχόμενο των φωτογραφιών αφού αυτές είναι ενδεικτικές. Τυχόν χρωματικές διαφοροποιήσεις μεταξύ των φωτογραφιών και του τελικού προϊόντος δεν ορίζονται ώς προβληματικό τελικό προϊόν αφού τα χρώματα επηρεάζονται από την οθόνη που τα βλέπει ο χρήστης.

Περιορισμός Ευθύνης

Ο παρών ιστότοπος και η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο “Bitmap” δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία από χρήστες της ιστοσελίδας μέσω του παρών ιστοχώρου που έχουν σχέση με την χρήση της ιστοσελίδας. Τυχόν τεχνικά προβλήματα που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν στος επισκέπτες της ιστοσελίδας κατά την διάρκεια επίσκεψεις σε αυτήν. Διάφορες ελλείψεις σε προϊόντα, πρώτες ύλες καθώς και έκτακτα τεχνικά προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν και να προκαλέσουν καθυστέρηση στην διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας ή λόγο ανωτέρας βίας (π.χ. καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.α). Η εταιρία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τον πελάτη με email ή sms ή τηλεφωνικά.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Ο παρών ιστότοπος και η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο “Bitmap” χρησιμοποιεί τους ασφαλέστερους παγκοσμίως τρόπους πληρωμής και ολοκλήρωσης των συναλλαγών. Έχει μελετήσει και ελέγξει τους παρόχους σχετικά με την εγκυρότητα τους και την ασφάλεια των πληρωμών μέσω αυτών. Διαθέτει τα απαραίτητα SSL Certificates ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των συναλλαγών. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την λάθος χρήση των ανωτέρω τρόπων πληρωμής καθώς και την οποιαδήποτε διάρρευση στοιχείων του χρήστη/πελάτη εφόσον η συναλλαγή γίνεται από την δική του ηλεκτρονική συσκευή και είναι αδύνατον να γνωρίζουμε την ασφάλεια που ο χρήστης διατηρεί ή όχι στην συσκευή αυτή.

Κοινοποίηση Στοιχείων

Ο παρών ιστότοπος και η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο “Bitmap” δεν θα κοινοποιήσει ποτέ και για κανέναν λόγο τα στοιχεία που έχουν αποθηκευθεί στο σύστημα της. Τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών χρησιμοποιούνται μόνο για την διευθέτηση αποριών ή δεδομένων που έχουν να κάνουν με την διαδικασία της παραγγελίας και αποστολής – τιμολόγησης αυτής. Ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί το email σας για την ενημέρωση σας σχετικά με νέα προϊόντα ή προϊόντα σε έκπτωση ή προϊόντα προσφορά και βέβαια για την σωστή και έγκυρη παράδοση των παραγγελιών.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Ο παρών ιστότοπος και η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο “Bitmap” φροντίζει να έχει απόθεμα για τα προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα στην ιστοσελίδα. Εάν κάποιο προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παραγγελία σας για την οποία η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τον πελάτη έως και 2 ημέρες μετά την πληρωμή της παραγγελίας.

Δίκαιο Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Οι σχέσεις μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των χρηστών συνδέονται με τις παρακάτω ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις: – Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ), – Νόμος περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) για πωλήσεις από απόσταση, – Περί προσωπικών δεδομένων (άρθρο 11 Ν. 2472/1997). Εάν οποιοδήποτε άρθρο των παραπάνω όρων σε οποιαδήποτε στιγμή θεωρηθεί ως μη εφαρμόσιμο ή ακυρωθεί ή αντικατασταθεί με κάποιο άλλο, δεν θα επηρεασθεί η εγκυρότητα και η εφαρμογή των λοιπών όρων όπως αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω. Αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

Περί Παραγγελιών

Υποδοχή νέων παραγγελιών έως τις 5μμ., κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ειδικά για τις παραγγελίες με εξπρές χρόνο παράδοσης, τα αρχεία πρέπει να έχουν σταλεί έως τις 12μμ. Η ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να γίνει εγγράφως από τον πελάτη στέλνοντας ένα e-mail στο print@bitmap.gr, ενώ οφείλει να καλύψει πλήρως όλες τις δαπάνες μέχρι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως, προμήθεια πρώτων υλών, διαχείριση παραγγελίας (ποιοτικός έλεγχος, διορθώσεις αρχείων και κειμένων, άσκοπες επικοινωνίες κλπ). Μεταφορικά έξοδα και άλλες δαπάνες προς τρίτους δεν επιστρέφονται. Η ελάχιστη χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας για έξοδα διαχείρισης της παραγγελίας, ποιοτικού ελέγχου αρχείων κλπ είναι 20 ευρώ. Κάποιες ειδικές συνθήκες όπως έλλειψη πρώτων υλών, έκτακτα καιρικά φαινόμενα, αργίες κλπ ίσως μας εμποδίσουν να κάνουμε άμεση αποστολή. Ακόμα εάν τα στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας δεν είναι σωστά και δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με οποιοδήποτε τρόπο ή δεν ανταποκριθείτε στην επικοινωνία μας, η παραγγελία σας θα καθυστερήσει σημαντικά.

Τρόποι Πληρωμής

– Πληρωμή με Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας μέσω της υπηρεσίας Stripe ή Paypal
– Πληρωμή μέσω Paypal
– Πληρωμή μέσω τραπέζης. Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο παρακαλούμε για την προώθηση του καταθετηρίου στο print@bitmap.gr ή ενημερώνοντας στο τηλ. 210 68 00 594.
– Εάν είστε κάτοχος δωροεπιταγής από την e-bitmap.gr παρακαλώ επισυνάψτε τον κωδικό αριθμό της.
Προσοχή: Η αποστολή / παραλαβή των προϊόντων σας, προϋποθέτει την εξ ολοκλήρου εξόφλησή τους. Επιστροφές χρημάτων από ακυρώσεις ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν γίνονται δεκτές, πιστώνεται η καρτέλα σας για επόμενη παραγγελία.
– Όλες οι παραγγελίες προεξοφλούνται, εκτός εάν γίνει ειδική συμφωνία.

Αποστολή - Παραλαβή Προϊόντων

Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες μέρες μεταξύ 09:00πμ.– 5:00μμ.Επικοινωνούμε μαζί σας με e-mail ή sms ή τηλεφωνικά για να μας ενημερώσετε τον τρόπο που επιθυμείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματα σας. Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:
– Παραλαβή από την έδρα μας χωρίς επιπλέον κόστος.
– Με δικά μας μεταφορικά μέσα κατόπιν συμφωνίας (με προκαθορισμένο και προπληρωμένο κόστος απόστολής)
– Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).Χρόνος παράδοσης από 24 μέχρι 72 ώρες, ανάλογα τον τελικό προορισμό. Κόστος αποστολής περιγράφεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
– Με μεταφορικές εταιρείες κατόπιν ειδικής συμφωνίας (με προκαθορισμένο και προπληρωμένο κόστος απόστολής).
Η e-bitmap.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα παραδίδοντα από την έδρα μας σε άριστη κατάσταση και συσκευασία και ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθεί αν υπάρξει καθυστέρηση από τον πελάτη ή των προμηθευτών ή έκτακτο τεχνικό πρόβλημα ή άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή sms.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Υπάρχουν περιπτώσεις πελατών που για διάφορους λόγους αδιαφορούν για την παραλαβή της παραγγελίας τους ακόμα και αν την έχουν εξοφλήσει. Η δυνατότητα αποθήκευσης στον χώρο μας είναι μέχρι 5 εργάσιμες μέρες.

Πολιτική Απορρήτου & Συμμόρφωσης GDPR

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο e-bitmap.gr ιδιοκτησίας της «Αποστολάκης Ι. – Μούρτζινος Ν. Ο.Ε.» εφεξής «η εταιρεία», προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου.Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου μας για τις αλλαγές αυτές. Αντ̓ αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου e-bitmap.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας. Προστασία προσωπικών δεδομένων Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, πρέπει να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου. Σχετική νομοθεσία Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν: Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD) Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR) Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους: Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας». Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων εντός του ιστότοπου ή σε κανένα από τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας.Σχετικά με τα cookies Τί είναι το cookie; Ο όρος «cookie» αναφέρεται σε ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, το οποίο ο ιστότοπος μεταφέρει στο πρόγραμμα πλοήγησης ιστού που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, είτε προσωρινά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας, είτε μερικές φορές για μεγαλύτερες περιόδους, ανάλογα με τον τύπο του cookie. Τα cookies εκτελούν διάφορες λειτουργίες (για παράδειγμα, σας ξεχωρίζουν από τους άλλους επισκέπτες του ίδιου ιστοτόπου ή θυμούνται ορισμένα πράγματα για εσάς, όπως τις προτιμήσεις σας) και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστότοπους για να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως χρήστη τους. Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής σας και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Ένα cookie συνήθως περιέχει το όνομα του πεδίου από όπου προήλθε το cookie, τη «διάρκεια ζωής» του cookie καθώς και μία τιμή (συνήθως με τη μορφή ενός τυχαίως παραχθέντα μοναδικού αριθμού). Τύποι cookies Οι βασικοί τύποι των cookies που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν οι ιστότοποι περιγράφονται παρακάτω Cookies επίσκεψης (session cookies) Πρόκειται για προσωρινά cookies που παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και διαγράφονται όταν κλείσετε το πρόγραμμα πλοήγησης. Μόνιμα cookies (persistent cookies) Αυτά παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας ακόμα και αφότου κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης, μερικές φορές για ένα έτος ή και παραπάνω (η ακριβής διάρκεια παραμονής εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής κάθε cookie). Τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται όταν ο διαχειριστής του ιστοτόπου ενδεχομένως χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είστε για παραπάνω από μία επισκέψεις (π.χ. για να θυμάται το όνομα χρήστη σας ή τις προτιμήσεις σας ως προς την παραμετροποίηση του ιστοτόπου). Cookies πρώτου μέρους (First-party cookies) Πρόκειται για cookies που εγκαθίστανται στο πρόγραμμα πλοήγησης και/ή στο σκληρό δίσκο της συσκευής σας από τον ιστότοπο τον οποίον επισκέπτεστε. Αυτό περιλαμβάνει την ανάθεση ενός μοναδικού αναγνωριστικού κωδικού σε εσάς με σκοπό την παρακολούθηση της πλοήγησής σας στον ιστότοπο. Οι διαχειριστές ιστοτόπων συχνά χρησιμοποιούν cookies πρώτου μέρους για τη διαχείριση των επισκέψεων και για σκοπούς αναγνώρισης. Cookies τρίτων μερών (Third-party cookies) Πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη, όπως π.χ. κοινωνικά δίκτυα, για να παρακολουθούν τις επισκέψεις σας στους διάφορους ιστότοπους στους οποίους διαφημίζονται. Ο διαχειριστής του ιστοτόπου δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών. Τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο και πώς να τα διαχειριστείτε Σε αυτόν τον ιστότοπο, χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν απενεργοποιήσετε ή αν δεν αποδεχθείτε την χρήση των cookies. Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούμε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησής τους και της επίδρασης της απενεργοποίησης στη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: ςww.aboutcookies.org . Cookies της Google Analytics Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μπορούν να μας ενημερώνουν σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google. Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies η χρήση του ιστοτόπου από εσάς δεν θα καταμετρείται, ούτε θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του ιστοτόπου. Η λειτουργία του ιστοτόπου δεν θα επηρεαστεί. Cookies από παρόχους υπηρεσίας βίντεο (Google, Vimeo, DailyMotion κλπ) Οι πάροχοι αυτοί μπορεί να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας, αν παρακολουθείτε στον ιστότοπό μας βίντεο τα οποία μας παρέχουν ως εξωτερική υπηρεσία. Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, ενδεχομένως να μην μπορείτε να δείτε τα ενσωματωμένα βίντεο από τον ιστότοπό μας. Cookies από κοινωνικά δίκτυα Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπό μας με αυτά, κάνοντας κλικ σε ένα από τα ενσωματωμένα πλήκτρα με τίτλο «Κοινή χρήση» (share). Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, η λειτουργία «Κοινή χρήση» (share) δεν θα είναι διαθέσιμη. Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer). Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων φορέων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Αυτοί οι φορείς έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που αναφέρθηκε στο παρόν κείμενο. Παραβιάσεις δεδομένων Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους. Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Συλλογή Πληροφορίων

Ο παρών ιστότοπος και η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο “Bitmap” συλλέγει πληροφορίες όπως: Συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας από το κατάστημά μας. Ό,τι συλλέγουμε και αποθηκεύουμε Ενώ επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, παρακολουθούμε: Προϊόντα που έχετε δει: θα το χρησιμοποιήσουμε για να σας δείξουμε προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα, Τοποθεσία, διεύθυνση IP και τύπος προγράμματος περιήγησης: θα το χρησιμοποιήσουμε για σκοπούς όπως η εκτίμηση φόρων και αποστολής, Διεύθυνση αποστολής: θα σας ζητήσουμε να την εισάγετε για να μπορούμε να υπολογίσουμε την αποστολή πριν κάνετε μια παραγγελία και να σας στείλουμε την παραγγελία! Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης cookies για να παρακολουθούμε τα περιεχόμενα του καλαθιού ενώ περιηγείστε στον ιστότοπό μας. Όταν κάνετε αγορές από εμάς, θα σας ζητήσουμε να παρέχετε πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας/πληρωμής και προαιρετικές πληροφορίες λογαριασμού, όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς, όπως: Σας στέλνουμε πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας και την παραγγελία σας. Για να απαντήσουμε στα αιτήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών χρημάτων και των παραπόνων. Για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές και για αποτροπή ενδεχόμενης απάτης. Για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας για το κατάστημά μας. Συμμορφωνόμαστε με οποιεσδήποτε νομικές υποχρεώσεις έχουμε, όπως ο υπολογισμός φόρων. Σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ, εάν επιλέξετε να τα λαμβάνετε. Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό, θα αποθηκεύσουμε το όνομα, τη διεύθυνση, το email και τον αριθμό τηλεφώνου σας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη συμπλήρωση του ταμείου για μελλοντικές παραγγελίες. Γενικά αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για όσο χρονικό διάστημα χρειαζόμαστε τις πληροφορίες για τους σκοπούς για τους οποίους τις συλλέγουμε και τις χρησιμοποιούμε και δεν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να τις διατηρούμε. Για παράδειγμα αποθηκεύουμε πληροφορίες παραγγελίας για φορολογικούς και λογιστικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει το όνομά σας, τη διεύθυνση email και τις διευθύνσεις χρέωσης και αποστολής. Θα αποθηκεύσουμε επίσης σχόλια ή κριτικές, εάν επιλέξετε να τα αφήσετε.Ποιος στην ομάδα μας έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που συλλέγουμαι από εσάς. Τα μέλη της ομάδας μας που έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε είναι τόσο οι διαχειριστές όσο και οι υπεύθυνοι καταστήματος. Μπορούν να έχουν πρόσβαση: Πληροφορίες παραγγελιών όπως, τι αγοράστηκε – πότε αγοράστηκε και πού πρέπει να σταλεί καθώς και Στοιχεία πελάτη, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία χρέωσης και αποστολής. Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε παραγγελίες, να επεξεργαστείτε επιστροφές χρημάτων και να σας υποστηρίξουμε. Τι μοιραζόμαστε με τους άλλους Δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτα μέρη εκτός από τις απαραίτητες που χρειαζόμαστε για: Πληρωμές Δεχόμαστε πληρωμές μέσω PayPal. Κατά την επεξεργασία πληρωμών, ορισμένα από τα δεδομένα σας θα διαβιβαστούν στο PayPal, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το σύνολο της αγοράς και τα στοιχεία χρέωσης. Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου του PayPal για περισσότερες λεπτομέρειες. Δεχόμαστε πληρωμές μέσω Stripe. Κατά την επεξεργασία πληρωμών, ορισμένα από τα δεδομένα σας θα διαβιβαστούν στο Stripe, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το σύνολο της αγοράς και τα στοιχεία χρέωσης. Ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου του Stripe για περισσότερες λεπτομέρειες.